Dupa succesul hologramei lui Tupac la Coachella, cei care au facut posibila "invierea" se gandesc sa foloseasca tehnologia si pentru alti mari artisti.

Initiatorul ideii, Sanj Surati, a declarat ca incearca sa realizeze spectacole cu Jimi Hendrix, Whitney Houston, Kurt Cobain si Michael Jackson. Deja s-a vehiculat posibilitatea ca holograma lui Michael Jackson sa plece in turneu cu fratii cantaretului. Jackie, fratele regelui muzicii pop, a spus ca ideea i se pare "minunata".

El a afirmat de asemenea ca un duet intre Justin Bieber si holograma lui Elvis Presley ar fi "foarte cool", scrie nme.com.

Sanj Surati a comentat si posibilul turneu cu holograma lui Tupac. "Evident, este o initiativa istorica si foarte interesanta la care suntem toti martori. Ar avea sens sa duca holograma in Europa si poate chiar in toata lumea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.