Regizorul a devenit atat de indragostit de tehnologia 3D in timpul filmarilor la Hugo, incat promite sa se intoarca mereu la ea.

Prezent la CinemaCon in Las Vegas, Martin Scorsese a laudat tehnologia 3D si a spus ca si-ar fi dorit ca filmele sale clasice precum "Raging Bull" si "Taxi driver" sa fie 3D.

"Tehnologia 3D transforma filmul intr-o calatorie fantastica pe un alt taram si este undeva unde iti place sa fii", a spus Martin Scorsese, citat huffingtonpost.com.

Regizorul a adaugat ca tehnologia ajuta sspectatorii sa realizeze conexiuni mai puternice cu personajele si cu povestea.

"Este ca si cum ai vedea o sculptura miscatoare a actoului, este o combinatie intre teatru si film si te implica mai mult in poveste".

Scorsese a comparat evolutia 3D cu evolutia filmelor color. El si-a adus aminte ca in anii '60 cand era un student la Facultatea de Film a fost socat cand a auzit ca in viitoare toate filmele vor fi color. A adaugat ca oricine are dubii in legatura cu tehnologia 3D ar trebui sa ia in considerare felul in care culoarea a revolutionat cinematografia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.