John Cusack a primit o stea pe Aleea Celebritatilor din Hollywood, pozitionata langa steaua surorii sale, Joan.

La ceremonia inaugurarii stelei, au participat alaturi de sora lui cei mai buni prieteni ai lui Cusack: Jack Black, Billy Bob Thornton, Dan Ackroyd, etc.

John Cusack zambea de la o ureche la cealalalta si a declarat ca pentru el, prieteniile pe care le-a format cu alti actori sunt principalul motiv pentru care inca mai lucreaza astazi.

"Am incercat sa-mi distrug cariera in masura posibilitatilor, dar in ciuda eforturilor mele, am reusit sa formez prietenii durabile, cred ca am cei mai buni prieteni din industria asta", a declarat actorul, citat de Daily Mail.

In curand in vom vedea pe John Cusack interpretand rolul lui Edgar Allen Poe in filmul "Corbul". Avand in vedere ca in momentul de fata Cusack se ocupa de promovarea filmului, un corb a venit la ceremonie si s-a asezat pe umarul actorului pentru cateva poze cu subinteles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.