9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Bianca Dragusanu revine la TV si Zavorancele, Oana si Marioara, isi fac de cap.

O zavoranca te mai descurci, dar cu doua? Cum se descurca Pepe sa le tina la respect si pe Oana si pe mama ei, Marioara? Pepe si fosta sa soacra s-au ciondanit in direct la televizor, relateaza click.ro. Unii oameni au prea mult timp liber...

Pazea. Ascundeti femeile si copiii! Bianca Dragusanu revine la Antena 1, in calitate de prezentatoare, nu de asistenta, conform .aceleiasi surse.

Lucian Viziru
nu o duce ine deloc. Cantaretul actor are datorii de 200.000 de euro, relateaza agentiadepresamondena.com.

Astazi este ziua de nastere a Elenei Basescu. Domnisoara... Rectificam... Doamna europarlamentar a implinit 32 de ani.

Acum ca a trecut nunta lui Pepe, Oana Zavoranu isi indreapta atentia spre alte tinte cat timp mama ei il tine ocupat pe fostul sot. Dupa ce Bahmu a atacat-o, spunand sa il lase in pace pe Pepe, Oana dezvaluie ca atacatoarea sa l-a inselat pe Silviu Prigoana, relateaza libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.