Asemenea pasarilor calatoare, de cum s-a dus soarele verii, Dan Bittman (42 ani), tomnaticul nostru crai si solist al trupei Holograf, s-a orientat catre un loc calduros, ca sa treaca de frigul iernii.
Un cuib bine stiut de el, caci s-a impacat cu blonda inimii sale, cea ce i-a infipt in primavara "tridentul" amorului in inima, Roxana Blagu (20 ani). "inghetata" pe perioada verii, relatia lui Dan Bittman cu Roxana, una din cele trei gratii blonde ale formatiei Trident, a fost reanimata de cateva zile, fiind acum la stadiul tratativelor. Se pare ca cei doi "porumbei" mai au multe sa-si spuna la lumina focului, pardon, la caldura caloriferului, in ciuda diferentei de varsta de 22 de ani ce ii desparte. Caci automobilul BMW al vocalistului trupei Holograf a fost vazut stationand pentru ceva timp in fata scarii de bloc unde locuieste singurica "tridenta" Roxana, in cartierul Tineretului (bulevardul Gheorghe sincai) din Capitala.

Apropo de diferenta de peste 20 de ani ce nu sta in calea fericirii lor, se pare ca reluarea relatiei ii aduce multa inspiratie lui "Danut S.R.L.", dovada ultimul succes Holograf, piesa "Daca poti sa zambesti grijile s-au dus", din textul careia, ce se "muleaza" perfect pe situatia celor doi, spicuim: "Te-am cunoscut la 20 de ani/ Iar diferenta dintre noi era cam tot de-atatia ani/ M-ai chinuit, mi-ai spus sa fiu mai viu/ Dar ce pacat ca din batran mai tanar nu puteam sa fiu/ Dar acum mi-am revenit/ sifonat mi-am indreptat camasa si iti spun asa: Daca pot sa zambesc grijile s-au dus/ si vreau sa-mi vad si eu de viata mea/ Grijile s-au dus !"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.