Duminica, in jurul pranzului, Catalin Botezatu a facut un puseu de tensiune si a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca. Ieri, creatorul de moda a fost transferat de la Sectia de Terapie Intensiva la Cardiologie, iar astazi ar putea fi supus unei interventii chirurgicale.
In cursul zilei de ieri, Botezatu a fost vizitat de mai multi ziaristi la spital. insa, la un moment dat, designerul a suferit un soc emotional si a izbucnit in plans. Din acest motiv, medicii au interzis accesul jurnalistilor in rezerva in care a fost transferat creatorul de moda. Una dintre cele mai apropiate prietene ale creatorului de moda, Raluca Badulescu, ne-a declarat: "Catalin nu se simte bine deloc. Din cate stiu, azi (n.r.: ieri) medicii trebuie sa-i faca o tomografie, iar in functie de rezultatul acesteia vor decide daca maine (n.r.: azi) e cazul sa-i aplice o interventie chirurgicala coronariana".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.