9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Scandalul Catalin Botezatu concureaza pentru atentie cu nunta lui Pepe.

Adi Cristea s-ar fi implicat in schimbul de replici dure dintre Denisa Nechifor si Bianca Dragusanu din ultimele cateva zile. Cristea a raspuns cu elocventa tipica unui fotbalist: "Taci, nesimtito!", scrie click.ro.

Dupa cat scandal a facut ca Pepe si Raluca Pastrama se vor desparti in curand, de dragul audientei si de ochii lumii, Oana Zavoranu i-a urat "casa de piatra", conform aceleiasi surse.

Times New Roman
a publicat o lista cu glumele facute pe seama nuntii saptamanii. Preferata noastra:

Florin Salam a protestat pe Facebook: „Pepe mi-a luat-o pe Raluca Pastrama, era iubirea vietii mele!"

Probabil ca urmare a atentiei media pe care a primit-o nunta lui Pepe, Dana Rogoz a declarat pentru cancan.ro ca nunta ei nu va fi un eveniment monden.

Catalin Botezatu a recunoscut ca nu tot ce zboara se mananca si nu tot ce iese din gura lui merita crezut intr-un interviu cu ziarulring.ro.

Daca vrei sa afli ce "nazbatii" a mai facut Botezatu, libertatea.ro iti ofera istoricul scandalurilor in care a fost implicat designer-ul. Ce-i drept, nu am pune anii de puscarie pe acelasi palier cu ipostazele rusinoase in care a fost surprins de catre paparazzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.