Cantaretii si formatiile romanesti nu au mustrari de constiinta cand vine vorba de concerte de sustinere pentru partidele politice, daca pretul este corect.

Majoritatea cantaretilor ar acceptat sa performeze pentru un partid politic, iar onorariile pentru prestatiile lor sunt neschimbate din 2009, de la alegerile prezidentiale, scrie evz.ro.

"Onorariul formatiei Voltaj este de 8.500 de euro la care se adauga cheltuieli cu transport, cazare, masa. Am inteles ca e un miting electoral, nicio problema. Sa asigurati cazarea pentru 10 persoane. Daca nu ma prindeti cand sunt in State, sa imi dati un sms si va sun inapoi", a spus impresarul de la Voltaj, cand i s-a propus ca formatia reprezentata de el sa cante la un miting electoral al PSD.

Horia Brenciu:
15.000 euro
Fuego: 2.000 euro
Mirabela Dauer: 1.700 euro
Bambi: 1.500 euro

Contactata cu aceeasi oferta, Jojo a refuzat pe motiv ca vrea sa-si pastreze neutralitatea. De asemenea, Ioan Gyuri Pascu a declarat ca el nu doreste sa cante pentru nici un partid din moment ce politica in Romania este o "mizerie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.