In emisiunea Burlacul de joi seara a fost dezvaluit burlacul care i-a luat locul lui Vladimir Draghia in competitie: Sergiu Barboni.

"Sunteti foarte frumoase! Mult mai frumoase in realitate decat la televizor! Fiecare e deosebita in felul ei si astept cu nerabdare sã le cunosc mai bine", a spus burlacul cand le-a cunoscut pe fete.

Tanarul a fost ales de concurente dintre cele trei propuneri facute de producatori, dupa ce tot ele au decis sa il elimine pe Vladimir Draghia.

Sergiu locuieste in Lugoj, acolo unde are un coafor si unde se ocupa de afacerile imobiliare ale tatalui sau, dar este student al Faculatii de Stiinte Economice din Timisoara. In timpul liber Sergiu este model, lucrand atat in Romania, cat si peste granite.

In trecut, Sergiu a avut o relatie stabila, ajungand pana in pragul casatoriei, dar s-au despartit furtunos. Sergiu este extrem de manierat, sarmant si usor timid, aflam din descrierea burlacului oferita de producatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.