Mel Gibson a fost inregistrat de un scenarist in mijlocul unei caderi nervoase. Actorul era foc si para si a lansat un sir de obscenitati in directia colegului sau.

Joe Eszterhas este scenaristul cu pricina, care a lucrat cu mel Gibson la proiectul The Macabees. Cei doi se aflau in casa lui Gibson din Costa Rica atunci cand a avut loc incidentul in luna decembrie a anului trecut.

Cearta dintre Esterhas si Gibson este mai veche, iar acum scenaristul a furnizat "dovezi" ca actorul s-a purtat foarte urat in timpul procesului de realizare a scenariului. In inregistrarea oferita, Gibson il injura de repetate ori pe scenarist si tipa din toate puterile la invitatii adunati in casa sa.

Gibson se gandeste sa-l dea in judecata pe scenarist, deoarece "nu i se pare normal sa i se violeze intimitatea in propriul camin". Actorul trebuie mai intai sa vada ce constituie o "violare a intimitatii" conform Justitiei din Costa Rica, scrie tmz.com.

Nu este prima oara cand Mel Gibson este prins intr-un scandal de asemenea factura. Sa nu uitam despre convorbirile dintre actor si fosta sa iubita, Oksana Grigorieva.

Citeste transcrierea inregistrarii aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.