9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: nunta lui Pepe agita spiritele in lumea tabloidelor.

Denisa Nechifor, fosta iubita a lui Adi Cristea si mama copilului sau, are de zis cateva vorbe de dulce despre Bianca Dragusanu, relateaza click.ro.

Nunta dintre Pepe si Raluca Pastrama va avea loc azi si avem si un meniu: somon afumat cu hrean si capere, tartine cu icre de somon, „vol au vent" cu pui si ciuperci, muschi de porc, de vita si piept de pui la gratar cu legume.

In ajunul nunti avem si un nou scandal. Mai multe poze cu Raluca in nud au ajuns in tabloide. Pepe insa isi sustine logodnica, scrie cancan.ro. Stia de poze si a refuzat sa plateasca 5.000 de euro pentru a preveni publicarea lor.

Desi a fost dat afara de la emisiunea Burlacul, Vladimir Draghia continua sa fie un subiect de interes pentru tabloide, de data asta pentru relatia pe care ar avea-o cu o fata de 20 de ani.

Nicoleta Luciu a petrecut un Paste Feng Shui, scrie libertatea.ro. Foarte interesant, avand in vedere ca natia chineza nu este cunoscuta pentru valorile ei crestine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.