Alexandra Dinu a implinit, ieri, 24 de ani, ocazie cu care a dat o mica petrecere la Milano, printre invitati numarandu-se familia si, bineinteles, fostul sot Adrian Mutu. Care, dupa ultimele informatii, nu va mai fi "ex", ci viitorul barbat al frumoasei actrite. Astfel, surse din anturajul vedetelor ne-au declarat ca, la aniversarea tinerei femei, Mutu i-ar fi facut cel mai frumos cadou cu putinta: i-a daruit un inel cu diamante si a cerut-o de nevasta.

In ciuda faptului ca in urma cu doua saptamani, cel mai mediatizat cuplu mioritic al momentului, format din fotbalistul Adi Mutu si fosta sa sotie, Alexandra Dinu, intentiona sa isi petreaca Revelionul la Dubai, pe ultima suta de metri, tinerii s-au razgandit. Ei au plecat in alta parte, mai intai in Austria, la schi, si apoi in Italia, unde, ieri, de ziua Alexandrei, jucatorul a cerut-o din nou in casatorie.

Inel, local de lux

Evenimentul s-a petrecut intr-un local luxos din Milano, acolo unde Alexandra si-a serbat ziua de nastere. Din informatiile noastre, actrita a acceptat pe loc inelul cu diamante daruit de fotbalist si, in plus, a spus "Da, vreau sa fiu sotia ta". Basca, persoane din anturajul cuplului au declarat ca nas de nunta va fi, de data aceasta, Nicu Gheara si nu Gica Hagi, cel care le-a stat alaturi la mariajul anterior. Dar nimic nu este batut in cuie, asa ca oricand situatia se poate schimba...Pana una, alta, ce ar mai fi de spus?! Probabil, nimic, doar sa speram ca Alex si Adi se vor intelege mai bine de-acum inainte. Cel putin de dragul lui Mario, baietelul lor de numai doi anisori...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.