Zvonurile de la inceputul saptamanii s-au adeverit. Linkin Park va concerta pentru prima oara in Romania (si implicit in zona Balcanilor) vara aceasta.

Concertul va avea loc pe 6 iunie la Romexpo. Biletele pentru concertul de la Bucuresti intra in vanzare vineri, la preturile de 130 de lei (Gazon B), 200 de lei (Gazon A), 270 de lei (Golden Ring) si 360 de lei (Tribuna VIP). Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele pentru gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 de lei.

"Linkin Park canta pentru prima data nu doar in Romania, ci si in zona Balcanilor, ceea ne face sa credem ca vom avea si numerosi spectatori din tarile vecine", spune directorul general Events, Sorina Burlacu, citata de mediafax.ro.

Tichetele se pot cumpara online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.