Dupa turneul "Rapsod si Lautar", pornit in urma cu trei luni, Tudor Gheorghe pregateste un nou turneu care va cuprinde peste 20 de orase.

Urmatorul turneu national se va numi “Vremea Nemaniei” si debuteaza dupa Sarbatorile Pascale. La cererea repetata a publicului, bucurestenii il vor putea intampina pe maestrul Tudor Gheorghe in data de 23 mai, cand va readuce “Vremea nemaniei” pe scena Salii Palatului.

In acompaniamentul orchestrei Arkadia si a celor 4 voci corale divine, menestrelul sufletelor noastre va adauga un plus de vibratie creatiilor semnate de regretatul poet basarabean Grigore Vieru.

"Va fi un elogiu adus frumusetii feminine, dar si un elogiu adus mamei. Voi ridica cateva intrebari asupra existentei noastre, cu ajutorul unor poeme pe care nu ati crede ca le-a scris Grigore Vieru. Ne vom aminti si de poezia lui pentru copii. Nu voi omite nici obsesia lui pentru limba romana si pentru frumusetea limbii noastre", a marturisit Tudor Gheorghe.

Biletele pentru concertul “Vremea Nemaniei”, de la Sala Palatului din Bucuresti, pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, magazinele EuroGsm (Cora Lujerului, Ion Mihalache, Unirea Shopping Center parter langa Stradivarius), Libraria Mihai Eminescu, Str. Moise Nicoara nr.18,la Sala Palatului, in reteaua Eventim si online prin www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro .

Pretul unui bilet variaza intre 50 – 160 lei, in functie de categoria de loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.