9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: vorbim despre bebelusi si despre logodne "ipotetice".

Oana Zavoranu continua sa spuna ineptii despre relatia dintre Pepe si Raluca Pastrama (cum ar fi ca de fapt relatia este falsa) pentru ca presa de scandal continua sa o intrebe. Zavoranca afirma ca Pepe este al ei pe viata, scrie click.ro.

Apropo de Pepe, se pare ca Raluca ii va naste o fetita, nu un baietel cum s-a crezut pana acum, scrie libertatea.ro. Pepita e pe drum!

O fetita a nascut si Cristina Spatar, marti dimineata, conform ziarulring.ro.

Bianca Dragusanu va sarbatori Pastele fara prietenul ei, relateaza cancan.ro. Sa speram ca Bianca nu va folosi vopseaua de par pentru a inrosi ouale.

Fiul lui Bote, Andrei Iordache, i-a oferit un inel special prietenei sale Madalina, cu ocazia Floriilor, potrivit aceleiasi surse. Andrei Iordache a marturisit ca nu este "neaparat" un inel de logodna. A vazut ceva care sclipea si i-a placut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.