Claparul si cofondatorul trupei Vita de Vie, Sorin Danescu, nu mai face parte din formatie de sambata seara.

Danescu a facut anuntul prin intermediul contului sau de Facebook: "Incepand de sambata, 7 aprilie, toate legaturile dintre mine si grupul Vita de Vie vor inceta. Va multumesc si va rog sa sustineti Vita de Vie in continuare, asa cum ati facut-o si pana acum".

Sambata seara, pe pagina de Facebook a trupei Vita de Vie a fost postat urmatorul mesaj:

"Ieri seara (vineri n.r.) am cantat in Constanta, in proaspatul club Goblin. Pentru noi a fost si un prilej trist, pentru ca a fost ultimul concert al lui Sorin alaturi de Vita de Vie. Dupa 15 ani in care am fost impreuna la bine si la rau, Sorin a ales sa se retraga. Decizia ii apartine in intregime iar noi trebuie sa o respectam. (...) Am strans randurile, am ramas 4 prieteni implicati 100% in acest proiect si vom merge mai departe, asa cum am facut-o de fiecare data pana acum in momentele grele (...)".

Claparul a luat aceasta decizie dupa ce colegii sai de trupa au refuzat sa semneze un contract care l-ar fi numit pe Danescu administratorul trupei iar pe Adi Despot, vice-administrator.

"Mi s-a parut intotdeauna nefiresc sa existe o ierarhie in formatie cand vine vorba de asumarea lucrurilor care sunt de facut si alta cand vine vorba de asumarea meritelor. Si acest contract trebuia sa schimbe asta", a declarat Danescu, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.