Catalin Botezatu si-a terminat weekendul nu in patul de acasa, ci pe cel de spital, caci a suferit ieri, in jurul pranzului, un puseu de tensiune.

Imediat dupa ora 13.00, cand a plecat de la restaurantul "Triumf - Casa Taraneasca" (al carui patron este), l-a rugat pe soferul sau sa-l duca la Urgenta, pentru ca incepuse sa-l doara foarte tare pieptul. Durerile au debutat pe drumul spre casa, in foarte scurt timp s-au accentuat si l-au facut pe Catalin sa schimbe din mers destinatia, cotind spre Spitalul Floreasca. La intrare deja nu se mai putea tine pe picioare, asa ca medicii l-au preluat cu targa si l-au dus la Terapie Intensiva, unde aseara se afla in continuare sub observatie. "Catalin Botezatu nu este intr-o stare grava, dar il tinem pana maine dimineata la Terapie Intensiva, pentru ca aceasta este procedura. A suferit un puseu de tensiune, 190 cu 100, cu o echivalare de angina pectorala. Cel mai probabil maine dimineata il transferam in salon la Cardiologie", ne-a declarat dr. Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca.

Botezatu a trecut cu bine si a treia criza

Se pare ca designerul sufera de mai multa vreme cu inima, acesta fiind - conform spuselor purtatoarei sale de cuvant - al treilea mare puseu de tensiune care-i creeaza probleme. Toti apropiatii lui Botezatu s-au speriat la aflarea vestii, insa au rasuflat usurati cand au auzit ca nu este ceva grav si ca viata designerului nu este in pericol. Doar doua prietene apropiate lui Catalin au reusit sa patrunda - cu mare greutate - la Terapie Intensiva, sa schimbe doua vorbe cu el, pentru a se asigura ca este bine si a-i lua acasa actele si bijuteriile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.