9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: cum ne revenim dupa concedierea lui Draghia si cum isi revine Stefan Banica Jr. dupa o boala venerica.

Bineinteles, Vladimir Draghia trebuia sa prezinte varianta lui a povestii concedierii sale. Din pacate, nu prea are una. In schimb, cauta sa ne asigure ca este un om de principiu:

"[Concurentele] Imi spuneau "Hai, nu ne sarutam?". Pai stai putin, nici nu stiu cum te cheama. Eu am un set de valori, nu sunt dispus sa fac compromisuri", a declarat Draghia, citat de click.ro.

Draghia nu este singura victima a scandalului. Augusta Lazarov, zana buna care l-a adus pe actoras la Antena 1, a fost suspendata din pozitia ei de sef al Departamentului de Divertisment.

Stefan Banica Jr. ar putea sa aiba o problema cu Stefan Banica Jr. Jr., speculeaza aceeasi sursa. Cantaretul ar fi facut mai multe analize anul trecut, in mod obisnuit asociate cu bolile venerice.

Pazea. Mr. Pink, prietenul Monicai Gabor, vine in Romania sa-si lanseze aici bautura energizanta si sa aiba niste "discutii" cu Irinel Columbeanu, scrie cancan.ro. Cand incep pariurile?

Chiar daca s-au despartit in vara anului trecut, Marius Moga a recunoscut ca sentimentele lui pentru fosta lui iubita, Iulia Vantur, sunt inca vii, relateaza libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.