Solistul formatiei ZOB, Vlad Gorneanu, da in judecata Jandarmeria Romana in urma unui incident petrecut in Centrul Vechi al Capitalei.

Conform spuselor sale, incidentul a avut loc pe 10 martie. Vlad Gorneanu si mai multi prieteni ai sai se aflau in Centrul Vechi la trei dimineata. Membrul Zob a adresat o replica unor jandarmi care intimidau doi tineri care cantau la chitara.

Ca rezultat, cantaretul a fost acuzat de "tulburarea linistii si ordinii publice" si a primit o amenda de 200 de lei, scrie jurnalul.ro.

In plus, zice Gorneanu, reprezentantii Jandarmeriei i-au trimis acasa procesul verbal dupa 17 zile, ca sa nu poata fi contestat, termenul limita fiind de 15 zile, i-au violat corespondenta si s-au folosit de un martor fals, pentru a justifica "infractiunea".

Vlad Gorneanu refuza sa plateasca amenda, pentru ca nu a comis respectiva fapta descrisa in procesul-verbal. El reclama, de asemenea, modul in care jandarmii inteleg sa-si faca meseria, prin intimidare si santaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.