Cantareata Mary J. Blige este furioasa pentru ca a fost "inselata" in legatura cu continutul unei reclame in care a aparut pentru un lant de fast-food.

Mary J. Blige a filmat o reclama pentru un nou produs de la Burger King, crezand ca momentul ei muzical va face parte dintr-o secventa imaginata, mai precis, din visul unui alt personaj al reclamei.

In reclama difuzata, Mary J. se apuca sa cante despre un produs pe baza de pui in mijlocul unui local Burger King. Reactiile nu au intarziat sa apara. Fanii lui Mary J. au acuzat Burger King de rasism, datorita stereotipului ca negrii sunt innebuniti dupa carnea de pui.

Mary J. a declarat ca a fost mintita in legatura cu reclama si ca nu ar fi fost de acord niciodata ca aceasta sa fie difuzata in forma ei actuala, potrivit tmz.com. Spotul a fost retras de pe Youtube, dar inca mai poate fi vizionat pe anumite canale.

Ce parere ai despre reclama cu Mary J. Blige? Iti face pofta?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.