9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: X Factor isi "evacueaza" juriul, iar Andreea Balan isi protejeaza virtutea.

Click.ro ne-o prezinta pe Alexandra Stan la varsta de 14 ani. Este o oferta cu o tenta pedofila, dar nu este vina tabloidului ca la varsta aceea Alexandra Stan participa la concursuri de Miss cu probe de bikini.

Acum putem dormi linistiti, deoarece am aflat ce supererou ar fi vrut sa fie Dezbracatu' (Codrut Keghes). Acesta visa sa fie Aquaman, conform interviului din ziarulring.ro.

Moda din Romania este destul de saracacioasa cand vine vorba de "scandaluri". De aceea sunt tabloidele precum cancan.ro asa de fascinate de o intamplare banala: Andreea Esca si Crina Abrudan au aparut la televizor cu acelasi model de bluza in aceeasi zi (dar la ore diferite).

Producatorii emisiunii X Factor pregatesc unul sau mai multe "divorturi". Membrii juriului vor fi schimbati, potrivit aceleiasi surse. Prima pe lista este Paula Seling.

Playboy o sacaie in fiecare an pe Andreea Balan sa se dezbrace pentru ei si in fiecare an cantareata ii refuza elegant, scrie libertatea.ro. Sa intelegem ca "refuz elegant" a ajuns sa insemne "nu ma puteti permite"?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.