Dragos Chircu, finalist al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, va sustine un recital in deschiderea concertului lui David Bisbal de la Bucuresti, pe 22 aprilie.

Atat David Bisbal cat si Dragos Chircu au ajuns faimosi dupa ce au participat la emisiuni de muzica. In cazul lui Bisbal este vorba despre emisiunea spaniola "Operacion Triunfo".

Amandoi cantaretii au fost finalisti care s-au clasat pe locul al doilea de pe podium, dar asta nu i-a impiedicat sa aiba succes.

Concertele si spectacolele lunii aprilie in Romania

"Pe David l-am descoperit in 2005, cand cautam pe net artisti care sa-mi fie mentori in definirea mea ca artist. Destinul mi-a zambit in 2008, cand am avut sansa sa-l cunosc personal, cu ocazia primului sau concert din Romania. Mi-am zis atunci, in gand: Intr-o zi am sa cant cu tine pe aceeasi scena!", a declarat Chircu, citat de evz.ro.

Biletele pentru concertul lui David Bisbal de duminica, 22 aprilie, de la Sala Palatului, s-au pus in vanzare in reteaua Eventim si au preturi intre 150 si 350 de lei.

Citeste si: Concertele verii 2012 in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.