9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: o alarma falsa de sarcina pentru Monica Gabor este o victorie pentru rasa umana.

Inca o dovada ca Monica Gabor zice orice pentru atentie din partea presei. Testul de sarcina a confirmat ca nu este gravida, scrie click.ro.

Imagini cu Teo Trandafir si logodnicul ei au fost surprinse in premiera de fotografii revistei Spy, care au facut supremul sacrificiu profesional de a se ascunde in boscheti.

Cineva i-a vandalizat cu ruj masina lui Catalin Botezatu, iar cancan.ro interpreteaza gestul ca pe o invitatie de sex in grup.

Si vedetele au fost la fel de buimacite de haosul inscrierii copiilor in clasa pregatitoare. Actorul Mihai Calin cere o ancheta la politie pentru ca nu si-a putut inscrie copilul in ”clasa zero” la colegiul Goethe, relateaza libertatea.ro.

Dupa ce isi naste copilul, Giulia ar putea sa revina in DJ Project, conform ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.