Olga Tudorache juca, duminica seara, in spectacolul "Peste cu mazare" al Teatrului Metropolis, cand i s-a facut rau pe scena.

Reprezentantii institutiei au chemat de urgenta ambulanta. Actrita a fost transportata la spital, unde a fost internata cu suspiciune de accident vascular cerebral.

Luni dimineata, directorul Spitalului Elias, dr. Dana Safta, a confirmat pentru MEDIAFAX ca Olga Tudorache a suferit un accident vascular tranzitoriu si din fericire nu au aparut complicatii de la momentul internarii.

Nascuta la 11 octombrie 1929, Olga Tudorache are o cariera in teatru de peste 50 de ani. A primit mai multe premii ale Uniunii Teatrale din Romania (UNITER): premiul pentru intreaga activitate (1995), premiul pentru cea mai buna actrita, pentru rolul din spectacolul "Regina Mama", de Manlio Santanelli (martie, 1999), Diploma de popularitate (2002).

In martie 2006, actrita Olga Tudorache a fost decorata de catre presedintele Traian Basescu cu Ordinul national "Serviciul Credincios" in grad de Mare Cruce, la propunerea ministrului Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.