9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: un mare scandal legat de adulter in industria muzicii romanesti.

Incurcate sunt caile dragostei, mai ales cand esti vedeta. Cantaretul Andrei Stefanescu, de la trupa Alb Negru, a marturisit ca va divorta de sotia sa, Sylvia, dupa ce a descoperit ca ea l-a inselat cu un tanar de 20 de ani, scrie click.ro.

Monica Gabor s-a vopsit, astfel incat sa nu mi faca de rusine brunetele. S-a facut blonda, relateaza cancan.ro.

Libertatea l-a descoperit pe fratele secret al lui Serban Huidu, dar este vorba de un frate adoptat. Prin urmare nu are gena carcotasa.

Romica Tociu isi da cu parerea cu privire la scandalurile in care este implicata Carmen Harra. Celebrul comediant a declarat, pentru ziarulring.ro ca toate rautatile de care are parte Carmen Harra in anumite emisiuni TV sunt consecinta faptului ca a permis accesul nestingherit al camerelor video in toate casele ei din SUA.

Andra si Catalin Maruta fac o pauza de la facut copii, scrie agentiadepresamondena.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.