Radof, in varsta de 77 de ani, care la inceputul anilor '90 a fost si senator, se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Stefan Radof a fost internat marti seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Sectia de Terapie Intensiva, iar cateva ore mai tarziu a decedat, a precizat Bogdan Oprita, pentru MEDIAFAX.

Stefan Radof urma sa plece intr-un turneu cu spectacolul „Nimeni nu-i perfect" pe 3 aprilie. Ultimele cuvinte ale actorului au fost scuzele pentru ca nu va mai putea juca, povesteste actorul Silviu Biris, partenerul sau in piesa, relateaza adevarul.ro.

Stefan Radof s-a nascut pe 1 decembrie 1934, in comuna ilfoveana Buftea. In toamna anului 1960 a fost admis la Institutul de Teatru, prin garantia politica a maestrului Radu Beligan - care fusese profesorul sau in prima tentativa de admitere - si a rectorului facultatii, maestrul Costache Antoniu a carui clasa a absolvit-o in 1964.

Actorul a colaborat cu Teatrul Nottara, Teatrul National Radiofonic si Teatrul National de Televiziune. A castigat numeroase premii si distinctii, a publicat mai multe volume de poezii si a jucat intr-un singur film: "Prea mic pentru un razboi atat de mare" (1969).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.