Actorul american Sylvester Stallone a devenit designer de stilouri de lux si a lansat in colaborare cu o firma italiana o editie limitata de astfel de ustensile de scris, fiecare dintre acestea urmand sa coste aproape 5.000 de dolari.

Sylvester Stallone a devenit consultant si imaginea oficiala a companiei italiene Montegrappa, in 2010, dezvaluind cu acea ocazie faptul ca este un mare admirator al stilourilor de lux create de aceasta firma, informeaza contactmusic.com.

In 2012, actorul si-a extins colaborarea cu firma italiana si a creat in colaborare cu aceasta companie un stilou din argint si aur de 18 carate, incrustat cu pietre pretioase.

Stilourile din colectia creata de Sylvester Stallone, intitulata "Chaos Limited Edition", au pretul de vanzare de 4.965 de dolari,
conform MEDIAFAX.

Actorul, regizorul si producatorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri in filme de actiune precum cele din seriile "Rocky" si "Rambo". In anii '80, "Sly", asa cum este numit in presa, a fost unul dintre cei mai bine platiti actori de la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.