9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: aventuri cu Nicoleta Luciu si Daniela Crudu.

Dani Otil nu este multumit de ce vede la televizor, comentand ca sunt din ce in ce mai multe "vaci" in showbiz-ul romanesc, relateaza click.ro. Mentionam, totusi, ca pentru fiecare vaca exista si un bou.

Preselectiile pentru Eurovision s-au terminat, dar asta nu inseamna ca participantii si potentialii participanti nu pot sa se mai "intepe". Catalin Josan ii transmite lui Viziru ca ii pare rau ca fostul membru AXXA s-a luat doar de nationalitatea lui Josan, ci nu de muzica sa, potrivit cancan.ro.

Tabloidele nu se pot hotari daca Daniela Crudu a fost lovita in fata, arsa cu tigara, sau amandoua, de catre Costea.

Cineva sa o anunte si pe Nicoleta Luciu, ca atunci cand propriul tau barbat iti spune ca ai sanii prea mari, poate ar trebui sa te gandesti sa-ti recuperezi banii de operatie si o data cu ei, macar un pic de demnitate.

Carmen Harra
a plecat in SUA, relateaza ziarulring.ro. Poate ii da sfaturi de campanie lui Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.