Actorul britanic Jamie Waylett, in varsta de 22 de ani, care interpreteaza rolul lui Vincent Crabbe in sase filme din seria Harry Potter, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare.

Tanarul actor a fost condamnat pentru tulburarea ordinii publice in urma participarii sale la violentele din Londra de vara trecuta, relateaza MEDIAFAX.

Waylett a pledat vinovat si pentru manipulare de bunuri furate in timpul revoltelor din august, conform unor documente judiciare postate online de tribunal.

Actorul a hotarat sa iasa in strada in cea de a treia zi de violente, potrivit judecatorului, el fiind surprins intr-o inregistrare video langa un supermarket care era jefuit.

Waylett a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru tulburarea grava a ordinii publice si la alte 12 luni pentru manipulare de bunuri furate, pedepse complementare, urmand sa execute pedeapsa cea mai mare, potrivit documentelor judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.