La numai sase luni, Leon Craioveanu, fiul Mihaelei, fosta Cernea, si al lui Costin Craioveanu a inceput sa guste din viata de turneu.

Mama lui, blonda din trupa "Class", cea care a aparut pe scena la trei saptamani dupa ce a nascut, il ia cu ea peste tot in turnee, la inregistrari si la repetitii, la studio. Leon a devenit mascota trupei "Class". Tanara mamica nu a facut rabat de la viata tumultuoasa a unui artist, asa incat Leon poate avea chiar si trei deplasari pe saptamana, in tara, acolo unde sustine concerte trupa mamei lui. Chiar saptamana trecuta, "Class" a avut un concert la Brasov, iar Mihaela l-a urcat pe micul Leon pe scena. Intalnirea cu spectatorii a durat foarte putin, pentru ca solo-ul la chitara al lui Florin nu a fost pe placul lui. Desi Leon asculta muzica inca din viata intrauterina, zgomotele de scena s-au dovedit a fi prea puternice pentru el, spre dezamagirea mamei lui.

Mihaela e o mama cu norma intreaga doar atunci cand e singura cu fiul ei, pentru ca in rest nu e lasata de colega ei de trupa sa-si indeplineasca datoria. In turnee, cea care se ocupa cu preponderenta de Leon e Anca Badiu. "Anca e innebunita dupa copilul meu. Ar sta cu el in brate non-stop si-l rasfata tot timpul. De cand a aparut Leon s-a indragostit atat de tare de el, incat isi doreste si ea un copil. De altfel, toate prietenele mele simt acest lucru, desi la inceput mi-au reprosat ca am ramas insarcinata mult prea devreme", spune Mihaela, mandra de fiul ei care starneste adevarate pasiuni.

Cand nu-si poate lua fiul in turneu, Mihaela il lasa acasa cu tatal lui, Costin Craioveanu, unul dintre cei mai bine vanduti pictori romani ai momentului, sau cu bunica."Se impaca foarte bine muzica cu faptul ca sunt mama. Cariera e cariera, insa nu ma pot desparti de fiul meu. Tot timpul mi-l petrec cu el. La inceput a fost mai greu cu copilul, insa lucrurile decurg mai bine acum, pentru ca ne-am obisnuit unii cu altii. E un copil foarte bun si cuminte. Mai plange noaptea, insa se linisteste repede daca-i dau biberon. Nu prea spune altceva decat baba, dada, nana si rade cu gura pana la urechi. Se amuza din orice", povesteste cu mandrie tanara mamica.
Singura ei dezamagire este ca Leon seamana cu tatal lui, este copia lui fidela, in ciuda a ceea ce se spune despre baieti, ca seamana mai mult cu mamele.

"Ma cam enerveaza acest lucru, dar inca nu ma gandesc sa mai fac un copil care sa semene cu mine, mai astept sa creasca Leon", spune Mihaela.
Pentru ca e singur la parinti, Leon e foarte rasfatat, iar mama lui ii cumpara tot ceea ce apare nou in materie de vestimentatie pentru copii. Garderoba fiului Mihaelei contine de la banalele costume de bebelusi pana la haine de discoteca, vestute cu paiete, blugi si sepci care se inscriu cu succes in ultimele tendinte in materie de moda.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.