Castigatorul supershow-ului de la Antena 1 este acuzat ca i-a mintit pe organizatori si nu poate incasa premiul de 200.000 de euro.

Emisiunea X Factor a fost adesea comparata cu Vocea Romaniei, iar in urma acestor comparatii, opinia publica parea sa fie de partea emisiunii muzicale de pe ProTV. Chiar si dupa terminarea primului sezon, Vocea Romaniei are sa fie in continuare peste X Factor, din moment ce Stefan Stan apare in tabloide doar cu prietena sa.

Insa Andrei Leonte, castigatorul X Factor, are probleme. Tanarul ar fi avut un contract cu o casa de discuri in momentul inscrierii in concurs, motiv pentru care ar putea sa piarda premiul de 200.000 de euro. Premiul trebuie revendicat pana la sfarsitul lunii martie, relateaza evz.ro.

[VIDEO] Cine este Andrei Leonte, castigatorul X Factor?


Antena 1 a anuntat telespectatorii si votantii X Factor ca va acorda marele premiu odata cu clarificarea declaratiilor date de Andrei Leonte la inscrierea in concurs, declaratii care s-ar afla in contradicție cu regulile acestui format international.

Potrivit acestora, in concurs sunt acceptati doar participantii care nu se afla intr-o relatie contractuala cu vreo casa de discuri, iar declaratia se face pe propria raspundere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.