9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Monica Gabor, spaima personalului de curatenie, iar formatia Mandinga este implicata intr-un scandal.

Click.ro insista sa ne deprime cu topul celor mai bine platiti artisti muzicali din Romania. Inna primeste 15.000 de euro pentru un concert, iar Stefan Banica Jr. cere 12.000 de euro pentru a-si incalzi corzile vocale.

Indiggo cucereste America. Gemenele planuiesc sa realizeze o emisiune TV si un musical, relateaza aceeasi sursa. Din fericire vremea gemenelor Olsen a trecut, deci exista loc pentru o pereche de gemene enervante la Hollywood.

Cezi ca seful tau e rau? Aparent cea mai oribila sefa din lume este Monica Gabor, conform declaratiilor menajerei sale, potrivit libertatea.ro.

Andreea Antonescu isi aduce aminte de o vreme pe care noi am prefera sa o uitam: perioada Andre.

Formatia Mandinga, selectionata Romaniei pentru Eurovision, a fost tarata intr-un scandal cu traficanti de droguri. Ieri, in timpul audierii sale la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor ca este colaborator al trupei Mandinga, alaturi de care ar fi fost la Eurovision, sustin surse judiciare pentru ziarulring.ro.

De astazi, Mircea Radu va prezenta stirile pentru Jurnalul Antenei 1. Suntem siguri ca o va face tot din dragoste... pentru adevar!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.