Expertii se asteapta de la prima parte din seria Jocurile Foamei sa fie mai profitabila decat ultima parte lansata din Saga Amurg (Breaking Dawn).

Estimarile initiale din urma cu doua saptamani indicau o premiera cu un box-office total de 70 - 100 de milioane de dolari pentru Jocurile Foamei, insa recent asteptarile au crescut si mai mult, potrivit thr.com.

Filmul va avea premiera pe 23 martie, iar previziunile il pun intr-o pozitie mai avantajoasa decat Breaking Dawn. Acesta a avut premiera in noiembrie 2011 si a deschis cu un box-office de 138 de milioane de dolari, a cincea cea mai profitabila premiera din toate timpurile.

Expertii nu vor sa dea o cifra categorica pentru premiera, deoarece devine din ce in ce mai greu sa faci estimari o data ce sari de 100 de milioane de dolari. Cert este ca Jocurile Foamei va depasi acest prag.

Pe 12 martie, filmul a avut premiera mondiala la Los Angeles, iar reactiile au fost foarte pozitive din partea criticior si a fanilor, relateaza Huffington Post.

Esti nerabdator sa vezi Jocurile Foamei?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.