Proiectul este urmarea fireasca a semnarii unui contract cu noua lor casa de discuri Cat Music si consta intr-o trilogie muzicala. Proiectul se va derula tot "sub aripa" lui Marius Moga si va fi in premiera in Romania. Ideea acestei trilogii le-a venit baietilor dupa ce au intrat in studio si au ascultat piese din anii ´60. Marius Moga se asteapta ca acest concept sa duca la revolutionarea unui curent muzical.

- Tocmai v-ati mutat la o noua casa de discuri. Ce v-a determinat sa faceti aceasta mutare si cum se va reflecta in activitatea voastra muzicala de acum inainte?

- Orice schimbare este binevenita, pentru ca implica abordarea unei noi strategii. Vrem sa se stie ca nu am facut aceasta schimbare din cauza casei de discuri cu care am colaborat anterior. Si mai ales nu vrem sa existe speculatii pe faptul ca au existat nemultumiri din partea noastra sau pentru ca era o relatie tensionata intre trupa si reprezentantii casei de discuri. Aceasta "mutare" a reprezentat o noua alternativa, este ceva ce am vrut sa incercam... sa vedem ce iese. Speram, desigur, ca aceasta colaborare sa fie reciproc avantajoasa atat pentru Simplu, cat si pentru Media Services. Aceasta schimbare ne-a adus o libertate totala de creatie: putem face ceea ce vrem, putem sa mergem in directia pe care o dorim. Nu mai vrem sa cream hit-uri, ci muzica buna (oricum chiar daca nu mai vrem, tot hit-uri vor ajunge!).

- Vor fi schimbari in trupa sau schimbari de stil muzical?

- Nu exista schimbari in trupa, Simplu ramanand aceeasi gasca de prieteni mereu pusi pe shotii si nazbatii. Cei sase am ramas tot sase: Smiley, CRBL, Francezu´, Piticu´, Omu´ Negru, Taz! Schimbari esentiale de stil nu vor fi: va fi tot energica, dinamica, asa cum v-ati obisnuit. Insa am adaugat cateva ingrediente care isi vor lasa amprenta asupra compozitiilor noastre: funk, electro, de asemenea foarte multe influente vor fi din "old-school".

- Ce proiecte muzicale aveti la noua casa de productie?

- Este vorba, asa cum am mai spus, despre un proiect care consta intr-o trilogie de albume, care vor fi lansate consecutiv intr-o perioada relativ scurta. Ca toate proiectele in care s-a implicat Marius Moga, si acesta va fi in premiera in Romania. Compozitiile vor contine influente muzicale ale ultimilor 50 de ani si viitorilor 50 de ani, stilul schimbandu-se datorita acestora. Ideea acestei trilogii ne-a venit dupa ce am ascultat piese din anii ´60. Primul album din trilogie va fi lansat in luna decembrie si, in maximum doua saptamani, vor incepe filmarile pentru videoclipul primului single. Am ajuns la finisarea celui de-al doilea album al trilogiei. Si suntem in studio ocupati pana peste cap cu inregistrarile. In plus, pregatim un show foarte nou, electrizant, in special spectaculos.

-Veti continua, se pare, sub aripa lui Marius Moga. Credeti ca piesele lui v-au adus succesul?

- Da, sigur. Moga este un ingredient esential de succes in orice reteta. Si ne intelegem nemaipomenit de bine, suntem prieteni, ne completam reciproc. Suntem convinsi ca totul va merge bine si de-aici inainte.

- La inceput ati fost o trupa de break-dance. Intre timp, ati adaugat si vocea lui Smiley. Pe ce veti miza de acum incolo?

- Nu se va schimba mare lucru. Tot trupa de break-dance suntem si vom miza exact pe aceleasi calitati: energie, show electrizant, spontaneitate.

- Are vreun membru din actuala trupa in pregatire un proiect solo?

- Nu, cu siguranta nu. Suntem concentrati pe realizarea acestei trilogii, concept in premiera in Romania. Nu am avea timp pentru dezvoltarea carierelor solo, chiar daca am vrea! Dar suntem prinsi in acest proiect si nu ne mai intereseaza nimic altceva!

- Ati juca in telenovele?

- Nu. Un NU categoric. Pentru ca nu ne prinde genul latino si lacrimogen. Poate o sa cream propria noastra telenovela, dar nu se va numi asa: va fi un serial despre mafie! Sau poate nu...