Skindred si Tristania sunt cele mai noi nume confirmate in cadrul B’ESTFEST Summer Camp care se va desfasura vara aceasta in perioada 6-8 iulie.

Skindred, trupa galeza alcatuita din 4 membri - Arya Goggin (tobe), Benji Webbe (voce), Dan Pugsley(bass) si Mikeydemus (chitara) - are un stil muzical extrem de versatil, ce imbina rock-ul alternativ si heavy metal-ul cu elemente reggae si punk rock.

Tristania, trupa metal gothica de origine norvegiana, a fost creata in anul 1996 de Morten Veland (voce), Einar Moen (clape) si Kenneth Olsson (tobe), ceilalti membri alaturandu-se grupului in vara anului 1997, cand au inregistrat si albumul numit „Widow’s Weeds”.

Skindred si Tristania sunt cele mai noi nume confirmate in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, alaturandu-se astfel celor deja anuntate: Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep Live si Dope D.O.D., Kreator, Moonspell, Obituary sau Messugah

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp pot fi achizitionate pana pe data de 15 martie in promotia „earlybird” la pretul de 215 lei (abonamentele de 3 zile), respectiv 95 lei (biletele de o zi), la care se adauga si un voucher de 10 lei pentru cei care doresc acces in camping.

Acestea pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si din retelele afiliate MyTicket.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.