9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: ce parere au vedetele locale despre Mandinga?

Mandinga ne va reprezenta la Eurovision, dar nu toata lumea are lucruri bune de zis despre piesa castigatoare.

"Este o piesa reprezentativa pentru majoritatea romanilor, e un fel de zacusca locala", a zis Gabi Baruta de la Hotel FM, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2011, pentru click.ro.

Gabriel Cotabita s-a grabit sa-si spuna si el parerea, citat de libertatea.ro.

“Atentie mare, Elena de la Mandinga! Sa nu cumva la Baku sa te apuce dorinta sa dovedesti cum ca ai fi o cantareata mare. Dezbraca-te pe scena! (...) Ma refer nu care cumva sa te apuce peste noapte importanta, in sensul sa nu te crezi Whitney Houston! Acestea iti sunt atuurile, sa le folosim la maximum!”, spune Gabriel Cotabita.

Stefan Stan
in schimb nu are vorbe rele pentru Mandinga, dar el tot pe Catalin Josan il va sustine, relateaza cancan.ro.

Din categoria: "baba sufera la frumusete in 2012", Nico a marturisit ca a folosit botox pentru a scapa de riduri si la un moment dat s-a gandit sa isi puna si silicoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.