Serialul muzical produs de televiziunea Fox (care a servit drept inspiratie pentru Pariu cu Viata) a inceput sa filmeze un episod special pentru diva care s-a stins din viata in urma cu o luna.

Printr-o ciudata coincidenta, la doar trei zile dupa moartea lui Whitney, in episodul de pe 14 februarie, Glee a inclus si un moment muzical cu melodia "I Will Always Love You". Programarea episoadelor s-a facut insa inainte de a avea loc incidentul.

De data aceasta, scenariul pentru episodul omagiu a fost scris dupa moartea lui Whitney. Povestea episodului va include opt momente muzicale cu cantece ale lui Whitney, relateaza eonline.

Spre deosebire de alte episoade tribut pe care le-a avut Glee pana acum (pentru Britney Spears, Michael Jackson, Madonna), acest episod se va axa in egala masura pe omagiarea cantaretei dar si pe trairile interioare ale personajelor. Episodul se invarte in jurul ideii ca adolescentii trebuie sa-i spuna adio lui Whitney, dar si copilariei lor pentru ca vor absolvi liceul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.