9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Luminita Anghel isi da cu parerea despre Eurovision, iar Moni ajunge la tribunal. Si ramane acolo. Mult.

Chuck Norris, pazea! Catalin Botezatu va realiza un film despre viata lui, relateaza ziarulring.ro. Acesta nu este un blockbuster, este un BOTEbuster!

Tony Stark, Omul de Otel, a zis odatao vorba inteleapta: "uneori trebuie sa fugi inainte sa inveti sa mergi". In aceeasi ordine de idei, Mihai Mitoseru a declarat ca a avut relatii intime inainte de a avea primul sarut, potrivit click.ro.

Luminita Anghel
se implica si ea in scandalul Eurovision.

"E o mare porcarie preselecția naționala. Se putea incepe de acum un an, din vara chiar. Selecția asta e o tampenie, o pierdere de timp și de bani nejustificata", a declarat cantareata, citata de aceeasi sursa.

Lucian Viziru merge pana la DNA cu scandalul Eurovision

Cum si-a petrecut Monica Gabor ziua la Tribunal? Cancan.ro are toate detaliile unei aventuri de 12 ore in salile de judecata, asta daca nu ai avea ceva mai bun de facut. Cum ar fi sa urmaresti cum se usuca vopseaua pe perete.

Libertatea.ro: Vladimir Draghia a iesit in oras cu o fata. Ce vremuri nebune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.