Membrii formatiei The Cult sunt absolut siguri ca pe 1 iulie canta la Bucuresti cu Guns N`Roses si Faith No More, la festivalul Rock the City. Sa ii credem?

Aflata in turneu prin Europa in aceasta vara, formatia The Cult va concerta va concerta si in Romania, in cadrul Festivalului Rock the City, informeaza BraveWords.com.

Conform programului de turneu publicat atat pe site cat si pe pagina de facebook a The Cult, formatia britanica va canta pe 1 iulie la Bucuresti, in aceeasi zi cu G`n`R si Faith no More.

In ultimele saptamani au fost vehiculate si alte cateva nume de formatii ce ar putea ajunge in aceasta vara la Rock The City (The Offspring, Ozzy & Friends), dar organizatorii (D&D Entertainment) nu au confirmat oficial datele festivalului (discutiile cu managementul trupelor nefiind finalizate), scrie hotnews.ro.

Festivalul Rock The City se va desfasura intre 29 iunie si 1 iulie in Bucuresti, aflandu-se la a doua editie. Guns N`Roses a mai cantat in Romania in 2010, iar Faith No More au avut concert in 2009 la Sala Polivalenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.