9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, rezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Moni si Irinel se impung, iar Lucian Viziru nu renunta la vendeta contra TVR.

Monica Gabor a povestit petnru cancan.ro despre relatia sa cu Mr. Pink. Moni a declarat ca il alinta in romana cu "bebelus". Sa speram ca Mr. Pink nu-i cere sa-i schimbe scutecele.

Toate bune si frumoase in viata lui Moni, dar fostul ei sot, Irinel Columbeanu, se pregateste de campanie. Columbeanu insa nu este politicianul feroce care sa faca orice pentru voturi. Acesta a declarat ca nu s-ar impaca cu Monica, nici daca asta i-ar asigura scaunul Primariei, relateaza libertatea.ro.

Andreea Marin Banica a calatorit in Turcia pentru o interventie medicala. Libertatea s-a panicat! Pana cand a aflat ca era vorba de o operatie pe coloana verterbrala, pentru a imbunatati postura vedetei.

Pepe a fost surprins de o avalansa. Nu este vorba despre cea mai noua porecla pentru Oana Zavoranu, ci de o farsa pusa la cale de Dan Negru, relateaza click.ro.

Niciun an fara scandal la preselectia nationala pentru concursul muzical Eurovision... Eliminat din concurs, Lucian Viziru isi continua atacul, cerand ca tara noastra sa fie descalificata, relateaza ziarulring.ro. Viziru acuza ca a fost incalcat regulamentul atat timp cat in juriu s-au aflat si reprezentantii caselor de productie, despre care se banuieste ca si-au sustinut artistii.

Citeste si:
[VIDEO] 15 melodii romanesti in cursa pentru Eurovision


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.