Joel Kinnaman va imbraca costumul de metal cu ocazia unui remake al celebrului film science-fiction din anii '80. 

Proiectul noului film Robocop se zbate de cativa ani. La un moment dat, Darren Aronofsky era atasat ca regizor proiectului dar in cele din urma in scaunul de regizor va sta Jose Padiha. Acum avem si un actor principal, cam necunoscut, relateaza moviehole.com.

Joel Kinnaman este un actor suedez de 32 de ani care a jucat multe roluri bune, in productii pe care nimeni nu le-a vazut. Cel mai recent ati fi putut sa-l vedeti in filmul Safe House, sau in serialul The Killing, de pe canalul american AMC.

Actorul se intampla sa fie si destul de masiv, la 1,90 metri inaltime. Cand Peter Weller a fost ales pentru rolul Robocop in 1986, statura sa mica a fost unul dintre principalele motive, deoarece realizatorii filmului voiau un actor care poate sa incapa cu usurinta in armura masiva. Speram ca alegerea lui Kinnaman nu indica faptul ca Robocop va fi o creatie CGI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.