9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, tezumate intr-o revista a presei mondene. Astazi: inca un motiv sa-ti displaca Bianca Dragusanu si Adi Sina (de la Akcent).

Catalin Botezatu a declarat ca multi barbati saliveaza la gandul formelor Biancai Dragusanu. Poate asa se explica de ce Bianca castiga 100.000 de euro pe an, potrivit click.ro. Este o explicatie, insa nu o justificare.

Pepe ii da replica Oanei Zavoranu, dupa ce aceasta a vorbit despre relatia lui cu Raluca Pastrama, relateaza cancan.ro. Pepe spera ca peste 10 ani Oana o sa gaseasca si alte subiecte de discutie cand apare pe la televiziune. Sa nu uitam ca Oana are o memorie de elefant. S-ar putea sa ierte, dar niciodata nu va uita.

Adi Sina, membru al formatiei Akcent, ar fi platit un "mercenar" cibernetic sa-i faca rost de 50.000 de fani pe Facebook dupa care i-a tras o teapa de 3.000 de lei, conform aceleiasi surse. Cum adica... Adi Sina nu a castigat cei peste 100.000 de prieteni pe Facebook din propriile eforturi? Adica Internetul minte!? Cum asa.

Va aduceti aminte de copilul care voia sa se faca "Schumacher" atunci cand crestea mare? Liana Stanciu visa sa fie bruneta de la Abba, potrivit libertatea.ro.

Incurcate sunt caile dragostei mediatizate. Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au impacat, de ochii fotografilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.