Surse din cercul anchetatorilor vor sa faca lumina in negura provocata de zvonurile din presa, cu privire la cauzele mortii lui Whitney Houston.

Anchetatorii vor stabili ca Whitney Houston a murit intr-un accident, desi este vorba de un accident foarte tragic. Asta a fost si parerea rudelor apropiate ale lui Whitney de cand s-a aflat de moartea divei.

Desi nu s-a stabilit inca in mod clar cauza decesului si nici nu se va stabili oficial pana la finalizarea analizei toxicologice, anchetatorii nu au descoperit nimic suspect pana acum, relateaza eonline.

"Whitney nu a avut niciun fel de semne pe corpul ei care sa indice ca s-ar fi luptat cu cineva si nici nu este vorba de sinucidere", a adaugat sursa.

Saptamana viitoare se obtin rezultatele analizei toxicologice. Daca rezultatele sunt clare si se potrivesc scenariului intocmit de politie, dosarul va fi inchis la scurt timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.