9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Pepe e fericit si Oana Zavoranu nu poate sa suporte asta, Lucian Viziru si Costi Ionita se dueleaza in declaratii.

Libertatea.ro anunta in exclusivitate ca Pepe si prietena lui Raluca vor fi in curand parintii unui baietel. Sa speram ca baiatul cand creste nu va accepta ponturi de intreginere capilara de la tatal sau, care foloseste gel de par cat pentru o mica armata.

Oana Zavoranu si-a adus dintr-o data aminte ca pe vremuri era casatorita cu Pepe si neobrazatul acum vrea sa se casatoresca cu fata care ii va naste copilul. Cum sa lase Oana pe cineva sa fie fericit fara ea? Vedeta ii "aminteste" lui Pepe ca nu va iubi pe nimeni cum a iubit-o pe ea, relateaza cancan.ro.

Delia Matache a cantat o sectiune din melodia "I will always love you" a lui Whitney Houston, alaturandu-se grupului de vedete care au omagiat diva. Delia s-a achitat bine de datorie, credem noi.

Duel intre Lucian Viziru si Costi Ionita. Viziru este ofticat pentru ca melodia lui nu a ajuns sa fie selectata pentru Eurovision, in schimb Costi Ionita a fost mai norocos, potrivit click.ro. A avut loc un schimb de declaratii "rautacioase" intre aceste doua gaite masculine ale industriei muzicale.

1 Martie nu este numai Ziua Martisorului, ci si ziua postului Kanal D, care astazi implineste cinci ani de transmisie, ne anunta ziarulring.ro. La multi ani si la mai multe scandaluri televizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.