9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Monica Gabor nu e destul de mama pentru Ziua Mamei si Andreea Antonescu este "dezvaluita" dupa ce a trait intr-un con de umbra.

Irinel Columbeanu nu vrea s-o lase pe Monica Gabor sa stea cu Irinuca de Ziua Femeii. Monica a venit special din SUA pentru a petrece 8 Martie alaturi de fetita ei, relateaza click.ro.

Mihai Traistariu
are ambitii "mari" in privinta carierei sale de actor. Nu vrea sa invete meserie la teatru pe bani putin dar ar accepta un rol de telenovela fara sa stea pe ganduri. Acesta este acelasi individ care zicea ca fetele care danseaza in bikini nu se pot numi cantarete. Dar un actor care vrea sa joace doar in telenovele se poate numi actor?

N-am mai vazut-o de ceva timp pe Andreea Antonescu, jumatate din fostul grup Andre, dar nu ne asteptam sa fi ajuns varianta feminina a lui Gollum din Stapanul Inelelor, impresia creata din poza publicata pe cancan.ro.

Singurele candidate ale emisiunii Burlacul (sezonul 2) care au atras atentia jurnalistilor de la libertatea.ro sunt, bineinteles, cele patru fete care au implanturi de silicon. Expertii in siliconologie care lucreaza la ziar ofera informatii despre cele patru.

Apropo de eforturile creative ale lui Catalin Botezatu. Pe 8 Martie, de Ziua Femeii, creatorul de moda devenit vedeta TV isi va lansa autobiografia, relateaza ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.