Dupa ce biletele pentru spectacolul Kings On Ice 2012, anuntat pentru aceasta primavara, au fost epuizate aproape in totalitate, organizatorii evenimentului au decis programarea unei noi reprezentatii, in aceeasi zi, cu doar cateva ore mai devreme.

Ambele spectacole vor avea loc asadar pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, prima reprezentatie fiind programata la ora 15:00, urmand ca cea de-a doua, respectiv cea programata initial, sa inceapa de la ora 20:00.

“Intregul concept Kings On Ice a devenit un brand in adevaratul sens al cuvantului, fiind asociat cu un show care de fiecare data reuseste sa surprinda prin spectaculozitate, emotie, demonstratii uluitoare de patinaj si o muzica impresionanta. Acest lucru justifica interesul major pe care publicul roman il manifesta pentru acest eveniment, fapt vizibil si in ritmul extrem de rapid cu care au fost achizitionate biletele pentru show-ul anuntat initial. Vazand ca exista o cerere atat de mare, intreaga distributie a spectacolului a fost de acord cu sustinerea programului de doua ori in aceeasi zi, dandu-le astfel sansa cat mai multor spectatori sa se bucure de surprizele pregatite special pentru aceasta editie” a declarat Raluca Popescu, General Manager Amphitrion.


Spectacolul Kings On Ice se afla anul acesta la cea de-a patra editie, printre cei care tin capul de afis alaturi de Evgeni Plushenko si Edvin Marton, numarandu-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri, alaturi de perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vice-campioane europene in probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

Biletele pentru cel de-al doilea spectacol Kings On Ice 2012 vor fi disponibile incepand din 23 februarie, la patinoarul Mihai Flamaropol, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro, la aceleasi categorii de pret, respectiv: 100, 150, 200, 250, 350 si 400 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.