Hollywood Music in Bucharest se afla la a doua editie. Pe 28 martie, European Royal Orchestra va incanta bucurestenii cu cele mai faimoase coloane sonore.

Evenimentul care va avea loc la Sala Palatului introduce lumea fascinanta a cinematografiei prin bagheta celebrului dirijor Gottfried Rabl, care va interpreta ritmurile celor mai cunoscute coloane sonore, alaturi de cei 70 de instrumentisti ai European Royal Orchestra.

Atmosfera va fi intregita de proiectii video pe ecranele din spatele orchestrei, ce vor reda stralucirea Hollywood-ului prin momente consacrate din filmele aflate in repertoriu: "Lord of the Rings", "Superman", "Indiana Jones", "Harry Poter", "Forrest Gump", "Pirates of the Caribbean", "Casablanca" si multe altele.

Imbinarea dintre clasic si contemporan va fi insufletita de prim solista Teatrului National de Opera si Balet ”Oleg Danovski” din Constanta, Daniela Vladescu.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, semnalizate cu Bilete.ro, dar si pe www.myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.