9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Carmen Serban minte cu nerusinare, Capatos ar putea reveni pe alt canal si Inna fara machiaj.

Scandalul in care o tanara povestea despre relatia sexuala pe care ar fi avut-o cu Carmen Serban se pare sa fi fost o inventie a cantaretei ca sa mai auda lumea de ea, relateaza click.ro. Am auzit, dar cu ce ne-a imbogatit asta viata? Fiind vorba de Carmen Serban, nici macar un sex-tape nu ne-ar fi interesat.

Dan Capatos nu a avut o saptamana buna, dar asta inseamna ca este vulnerabil. Iar Kanal D este exact genul de vultur care sa survoleze in jurul unei victime pentru a profita de macelul altora. Prezentatorul show-ului pacatos este momit cu 10.000 de euro de Kanal D, pentru a pleca de la Antena.

Va sfatuim sa evitati urmatoarea parte a articolului daca ati mancat recent. Spre groaza si stupoarea populatiei, va aratam, pe Inna fara machiaj!


Sursa foto: cancan.ro

Cancan.ro
face din tantar, armasar si vorbeste despre Inna fara machiaj ca si cum Fantoma Operei si-ar fi dat jos masca, cand este evident ca arata foarte bine (chiar daca se vede totusi ca este cat de cat aranjata).

In sfarsit avem o explicatie pentru ce se intampla in tara! Necuratul si-a bagat codita in politica romaneasca. Vrajitoarea Melissa este cea care i-a permis lui Basescu sa castige inca un mandat de presedinte, a declarat Oana Zavoranu pentru libertatea.ro.

"Esti mort pentru mine" ii transmite Mircea Badea lui Cristian Tudor Popescu, relateaza ziarulring.ro. Dar inca mai nutrim sperante pentru cei doi porumbei ai presei. Badea + CTP forever.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.