"Am prietena, care e mai frumoasa ca Nicoleta. Asa imi spun si prietenii mei."

O prima scena de dragoste dintre "bomba sexy" Nicoleta Luciu si Lucian Viziru s-a consumat acum cateva episoade in telenovela "Lacrimi de iubire". Recent a urmat si o scena de striptease a carei protagonista a fost focoasa bruneta, fosta iubita a lui Dinu Maxer. De fapt, scenele fierbinti pe care Luciu urma sa le joace in "Lacrimi de iubire" alaturi de Viziru au fost si motivul pentru care Maxer a decis, din gelozie, sa puna punct relatiei de 8 ani cu Nicoleta, pentru ca nu suporta gandul ca nici macar intr-un film femeia lui sa fie atinsa de un alt barbat. Am fost curiosi insa sa aflam daca acum, ca nu mai este partenerul de viata al Nicoletei Luciu, Dinu Maxer urmareste cu interes telenovela "Lacrimi de iubire" si mai ales scenele fierbinti ale carei protagoniste este fosta sa iubita.

Libertatea: Esti tot singur sau te-ai cuplat?

Dinu Maxer: Am prietena, care e mai frumoasa ca Nicoleta. Asa imi spun si prietenii mei.

Da-ne mai multe detalii despre ea.

Nu, de data asta nu vreau sa-mi mai fac publica viata privata. Tot ce pot sa va spun e ca are parul cret si lung, saten inchis, sanii mari si un corp gen Barbie.

Ai vazut episodul in care Nicoleta a jucat scena sexy alaturi de Viziru?

Nu, mi-au povestit amicii. Am vazut insa cand se pupa cu fratele lui Viziru.

Si cum ti s-a parut?

Ma gandesc la cate chinuri il supune Nicoleta pe noul sau iubit. Recunosc ca pe mine m-ar fi torturat vizionarea episoadelor respective, asa ca acum ma gandesc cu compasiune la Zsolt.

Iuliana, sora Nicoletei, va juca si ea intr-un film, alaturi de Vacanta Mare. Tu ai fost managerul trupei Kyss din care face parte Iuliana. Ce parere ai de sansa care i s-a acordat?

Cu Nicoleta n-am mai vorbit la telefon, insa cu Iuliana tin legatura. Iulianei i-ar fi placut sa joace in telenovela, alaturi de sora sa. Faptul ca Iuliana a primit un rol intr-un film de lungmetraj s-ar putea sa o faca invidioasa pe Nicoleta.

Crezi?

Eu asa ma gandesc. Un film care va fi difuzat pe ecrane, cum este "Frati si surori", nu cred ca se compara cu telenovela in care apare Nicoleta, desi a jucat si ea acum ceva timp in "Azucena", tot un film de lungmetraj, dar in care nu a avut un rol principal.

Esti cam rautacios...

Nu sunt, dar ii doresc Nicoletei sa aiba un spatiu mai mare in "Lacrimi de iubire". Consider ca ceea ce face ea acum in telenovela e prea putin pentru ceea ce si-a dorit. Nicoleta ar fi vrut sa aiba rolul principal, insa ea are acum doar un rol sporadic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.