9AM.ro iti prezinta cele mai picante stiri ale zilei, sumarizate intr-o revista a presei mondene. Astazi: Bianca Dragusanu, intre machiaj si televiziune.

Carmen Serban are un sclav personal caruia ii spune "iubit". Acesta o insoteste peste tot, ii conduce masina si probabil ca ii face si clatite in weekend. Carmen nu se mai simte in siguranta sa iasa fara Cristi pe strada, dupa ce a fost acuzata ca ar fi lesbiana, potrivit cancan.ro.

Viorel Lis
a fost sechestrat de o femeie in toaleta. Fostul primar al Capitalei a scapat din toaleta in cele din urma... din pacate.

Click.ro ne arata care sunt televiziunile care se bat pentru a o prelua pe Bianca Dragusanu: Transilvania Live, NCN si Kanal D. Speram sa aflam cat mai repede unde pleaca Bianca, sa stim si noi ce canal sa ignoram de acum incolo.

Ramanem la subiectul Dragusanu pentru o ocazie speciala. Premiul "Duh!" pentru cel mai evident subiect de articol este acordat site-ului libertatea.ro pentru urmatoarea bijuterie: Bianca Dragusanu foloseste prea mult machiaj.

Dan Negru
, intr-o criza de sinceritate complet atipica pentru el si pentru tabloide in general, recunoaste ca este insuportabil, pentru okmagazine.ro.

Connect-R
s-a obisnuit sa investeasca in cariera lui muzicala de mic, relateaza libertatea.ro. In adolescenta, acesta isi cheltuia toata alocatia pentru a inchiria un studio de inregistrari. Poate ar face bine sa-si aminteasca de aceste inceputuri modeste cand cere 1.000 de euro pentru a canta la vreun Bal al Bobocilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.